Kezdőlap

2020. március 14.

Kedves Gazdik!

A mai tudományos tények és ismeretek szerint a hazánkban általánosan háziállatként tartott állatfajok (beleértve természetesen a kutyákat és a macskákat is) nem terjesztik aktív módon az emberek járványos koronavírusos megbetegedését (COVID-19) kiváltó kórokozót.

Az emberi megbetegedések nem a háziállatainktól származnak és fordítva, a mai ismeretek szerint ezt az emberi megbetegedést kiváltó vírus nem betegíti meg a háziállatainkat. A vizsgálati eredmények alapján kimondható, hogy a humán megbetegedések terjedésében az emberek egymás közötti közvetlen érintkezése és a cseppfertőzés (köhögés, tüsszögés) a legfőbb tényező.

Mindezekre és a humán koronavírus járványhelyzetre figyelemmel, az Önök, a munkatársaink és a családtagjaink védelme érdekében arra kérjük Önöket:

 • az intézményünkbe belépéskor kérjük fertőtlenítse a kezét a bejárat mellett elhelyezett fertőtlenítővel
 • ha Ön lázas, légzőszervi panaszai vannak (köhög, náthás), kérjük ne látogassa meg rendelőnket, az állatának rendelőnkbe hozatalára kérjen meg más, egészséges személyt. Ha ilyet nem ismer, kérjen tőlünk telefonon segítséget.
 • ha az emberi koronavírusos járvány szempontjából Ön veszélyeztetettnek minősül (például 14 napon belül fertőzött környezetben tartózkodott, vagy a magyar Kormány által a járvány miatt ideiglenesen beutazási tilalmi listán megnevezett országban járt), kérjük ne látogassa meg rendelőnket, az állatának irendelőnkbe hozatalára kérjen meg más, fertőzött környezettel kapcsolatba nem hozható egészséges személyt.
 • a váróhelyiségben egy állattal lehetőleg csak egy kísérő személy tartózkodjon
 • kérjük, a váróhelyiségben az állataikat kísérő személyek tartsanak egymástó távolságot, kerüljék a fizikai kapcsolatot (érintés, fizikai üdvözlés, kézfogás) más gazdikkal
 • a várakozási idő csökkentése, illetve elkerülése érdekében védőoltás elvégzésére, vizsgálatra kérjenek időpontot a 06-30-280-11-08-as telefonszámon.
 • a mai ismeretek szerint az emberek járványos koronavírusos megbetegedése elsősorban az idősebb korosztályokban okozhat súlyos megbetegedést. Ezért azt javasoljuk, hogy a járvány lezajlásáig az idősebb állattartó ügyfeleink - kerülve a saját fertőződésük lehetőségét - ne hozzák az intézményünkbe az állataikat, kérjenek meg arra más, egészséges fiatalabb személyt.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönettel

Sánta Kutya Rendelő csapata


2016. május 1.

Új szolgáltatással bővült rendelőnk!

 
Szerda esténként 17.00-19.00-ig ultrahang szakrendeléssel várjuk a pácienseket. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Ultrahang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Telefon: 06-30-280-11-08
Email: info@santakutyarendelo.hu
 


2016. május 1.

Újdonság!

 
Pácienseink kényelme érdekében elindítottuk rendelőnkben az időpontos rendszert is. Időpontot rendelési időben telefonon lehet kérni hétköznapokra. Így tervezhető látogatások esetén elkerülhető az esetleges hosszas várakozás. Keressék munkatársainkat a 06-1-210-0110 vagy 06-30-280-1108-as telefonszámon!
 


2014. június 1.

Bravecto

Magyarországon is megjelent a Bravecto. A SZÁJON ÁT adható bolha és kullancs elleni tabletta egyetlen adagja 12 héten át tartó védettséget ad, nincsenek megszakítások, alkalmazása egyszerű. A bolhák környezetben történő szaporodását is gátolja 12 héten keresztül. Vemhes állatnak is biztonsággal adható, 8 hetes kortól alkalmazható. További információért látogasson el hozzánk személyesen!
Bravecto
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


 
2014. március 3.
 

Új szolgáltatás: fizioterápia!

 

Fizioterápia

Rendelőnk új szolgáltatással bővült, így már nálunk is elérhető a kisállat-fizioterápia, melynek alapja a humán gyógyászatra épül. Ezzel segíthetjük az ortopéd műtétek utáni rehabilitációt illetve bizonyos esetekben meg is előzhetjük a komolyabb ízületi gyulladásokat és elváltozásokat. Idősebb kutyák esetében tökéletes kiegészítője lehet a gyógyszeres kezelésnek, neurológia megbetegedés esetén pedig a műtét után szinte elengedhetetlen. Fizioterapeutánkról (Bondor Ivett) bővebben az alábbi oldalon olvashattok:

https://www.facebook.com/pages/Physiopet/216972871793556?ref=hl

Elérhető kezeléseink: BEMER mágnesterápia, TENS elektroterápia, masszázs, passzív kimozgatás, manuálterápia, aktív torna
 


 2014. január 18.
 

Rendelőnkben Trovet állatorvosi gyógytápok széles választékban kaphatók!

 

Trovet gyógytápok kaphatók

Ez a tápcsalád Magyarországon még kevésbé terjedt el, mint azonos kategóriába sorolható társai (Hill's, Royal Canine), ám minőségében és hatékonyságában felveszi velük a versenyt.
A Trovet tápot holland állatorvosok fejlesztették ki. 30 éve Európa számos országában bizonyították már, hogy megfelelnek a prémium minőség szigorú elvárásainak. Kizárólag kiváló minőségű, emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek, mentesek mindenféle kémiai ízesítő anyagtól, színezéktől és mesterséges aromától. A Trovet tápok csak állatorvosoknál, állatpatikákban és szakboltokban kaphatók.
 
Kutyák is macskák számára is elérhető:

 • hipoallergén tápok és konzervek többféle ízben
 • vese és májvédő tápok
 • fogyasztó tápok, cukorbeteg állatoknak adható tápok
 • struvit diétás tápok

 
Kutyáknak:

 • idős kutyáknak mozgásszervi problémákra ajánlott táp
 • fogkőmegelőző tápok
 • érzékeny gyomrú kutyáknak való kímélő táp

 
Jutalomfalatok speciális ígényű diéta esetére (hipoallergén, alacsony kalóriatartalmú)
 
Nyúl és tengerimalac gyógytáp
 
Az árakról és az aktuális készletről  a rendelő elérhetőségein érdeklődhet!
 


2013. április 19.

Bankkártyás fizetés

Új szolgáltatás! Mostantól bankkártyával is fizhethet rendelőnkben és patikánkban!

 

 
 
 
 

 
 

 
 

 


2013. március 11.

Megnyílt patikánk!

Mostantól szeretettel várjuk a gazdikat és kedvenceiket patikánkban is!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


2013. február 5.

 

Megnyitottuk állatorvosi rendelőnket!

Szeretettel várjuk pacienseinket hétközben délelőtt 9-12 óráig és délután 16-19 óráig, valamint szombaton 9-12 óráig.

Rendelőnkben igyekeztünk fiatalos és modern környezetet kialakítani, ahol kedvenceik ellátását korszerű műszerekkel végezzük. Az alábbi műszerekkel rendelkezünk:

 • ultrahang
 • rtg
 • kauter
 • ultrahangos fogkőeltávolító
 • videootoszkóp
 • altatógép
 • pulzoxyméter

 

Hamarosan macskaivartalanítási akció!